Pages Menu
Categories Menu

Bioresonantie

Vrijwel iedere aandoening of klacht gaat samen met een verstoring in het energiesysteem van ons lichaam. Therapie door middel van bioresonantie wil zeggen dat de resonantie (trillingen) van ons energiesysteem wordt opgevangen door middel van apparatuur. Van deze resonantie worden prikkels gemaakt die in de therapie worden gebruikt. Omdat een blokkade in ons energiesysteem bijna altijd samen gaat met ziekten, kan de behandeling met bioresonantie de blokkade opheffen en bij zeer veel aandoeningen nuttig zijn.

Hoe vindt de behandeling met bioresonantie plaats?

Een patient tijdens een Bioresonantie behandeling.

Tijdens Bioresonantie

Alle mechanismen in ons lichaam worden geregeld door een intern elektromagnetisch veld met een groot aantal resonanties. Deze resonanties worden door ons lichaam uitgezonden, maar tevens worden resonanties uit de omgeving ook door ons lichaam opgenomen en wordt daardoor beïnvloed. Deze resonanties vanuit het lichaam kunnen worden opgevangen door het apparaat, en worden door een snoer verder geleid. De elektroden waarmee dit plaatsvindt, moeten goed op de huid bevestigd worden. Het principe van het benutten van resonanties wordt ook toegepast bij het maken van een E.C.G. of E.E.G. (hart- of hersenfilmpje). De lichaamseigen resonanties worden in het toestel gespitst in harmonische en disharmonische trillingen. Harmonische resonanties worden in dezelfde staat of versterkt teruggestuurd naar de patiënt, en disharmonische resonanties worden onderdrukt of geblokkeerd.

Voor welke klachten kan bioresonantie een oplossing zijn?

Behandeling middels bioresonantie kan helpen bij een veel ziekten en symptomen, zoals longaandoeningen, klachten m.b.t. het immuunsysteem, migraine, gewrichtspijn of vermoeidheid. Ook zijn tegenwoordig veel mensen gevoelig voor allergieën. Talloze mensen hebben last van hooikoorts, huiduitslag, ademhalingsklachten of voedingsallergie. Het kan een soms onmogelijke opgave voor de arts en de patiënt zijn om de bron van de allergie te vinden. De manieren waarop dit moet worden nagegaan zijn vaak erg patiënt onvriendelijk. Wat overblijft is het bestrijden van de allergieklachten. Door middel van bioresonantie is het betrekkelijk gemakkelijk om op een aangename wijze de oorzaak van de allergische reacties op te sporen en weg te nemen. Bij de behandeling met bioresonantie moeten de vrijgekomen afvalstoffen af worden gevoerd. U moet daarom zorgen dat u veel  drinkt, twee tot drie liter mineraalarm water per dag.

Wat zijn de positieve gevolgen van bioresonantie?

Meestal zijn er enkele behandelingen nodig met bioresonantie voordat de klachten verminderen, omdat er veel afvalstoffen afgevoerd moeten worden. Sommige patiënten merken echter al na de eerste therapiesessie een verbetering. Dat komt omdat het energiesysteem van ons lichaam steeds wat meer in balans komt. Wanneer de bioresonantie in de beginfase is, bestaat de mogelijkheid ook dat uw klachten erger worden. Daar hoeft u niet van te schrikken: het is een genezingsreactie van het lichaam, waarbij er teveel toxines te snel loskomen.