Pages Menu
Categories Menu

Contact

Lieve Mensen,

Redelijk onverwachts heb ik besloten te stoppen met mijn praktijk. Dit is voornamelijk gekomen door de vele eisen die de herregistratie voor de BIG- wet vereist van artsen. Ik kan me hier niet meer in vinden. Het is voor mij een emotioneel moeilijke beslissing geweest.

Na meer dan 35 jaar met veel plezier in de praktijk gewerkt te hebben is het daarom nu tijd voor mijn pensioen.

Ik wil jullie allemaal danken voor deze fantastische tijd in mijn leven, want niet alleen hebben jullie van mij geleerd maar ik ook veel van jullie.

Wij hebben samen een tijd een weg gevolg, met allerlei veranderingen tot gevolg. Hopelijk zetten jullie deze prachtige reis door naar een natuurlijke genezing en een goede gezondheid.

Ik betreur dat ik de beslissing om te stoppen nu toch zo plotseling heb moeten nemen. Voorlopig kunnen er nog vragen gesteld worden via de website.

Ik heb een lijst samengesteld van natuurartsen in Den Haag en Rotterdam, ieder met zijn of haar specialisaties.
Daarnaast heb ik ook een aantal therapeuten vermeld, ieder met hun eigen discipline. Ook via www.avig.nl kan je een arts in de directe omgeving zoeken.

Ook namens Ellen willen wij jullie bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons. Wij wensen jullie een goede gezondheid toe,

Een gezonde groet,

Arthur Lemmens

PS. Voor een lijst met alternatieven artsen: Klik Hier

 

Voor mensen die bij mij bekend zijn: U kunt een vraag stellen per mail: [email protected]

 

Captcha:
10 + 6 =