Pages Menu
Categories Menu

Vitaalveld Therapie met de Medisan

Ons lichaam heeft een energieveld, ook wel het vitaalveld genoemd. Het is al lang geleden ontdekt dat de gezondheid van de mens wordt gereflecteerd in dit vitaalveld. De Vitaalveld Therapie is gecreëerd op basis van recent onderzoek. Het elektromagnetische veld is per persoon anders. Het is als het ware gelijk aan een vingerafdruk en een weergave van de gezondheid van het lichaam. Het vitaalveld kan belemmerd worden door belastingen, tekorten of aandoeningen. Door middel van Vitaalveld Therapie willen we met elektromagnetische behandelsignalen het vitaalveld weer in balans brengen.

Hoe vindt Vitaalveld Therapie plaats?

Een patient tijdens de Vitaalveld Therapie

Tijdens Vitaalveld Therapie

Terwijl u op de therapiebank ligt, plaatsen we therapiebanden onder en op het lichaam. Dikke kleding, sieraden en accessoires moeten worden verwijderd. U wordt niet in contact gebracht met elektrische stroom of sterke magneetvelden. Vitaalveld Therapie is pijnloos en voor de patiënt niet voelbaar. Het construeren van energie is de eerste fase in de behandeling middels Vitaalveld Therapie. Dit gebeurt door aantasting van het lichaam door milieuverontreiniging te verminderen. Tevens stellen we een voedingspatroon op en proberen we het elektromagnetische veld van de natuur zo goed mogelijk te gebruiken. De volgende fase bestaat uit het verminderen van belastingen. Met deze belastingen wordt bijvoorbeeld omgevingsverontreiniging, aspecten van het lichaam zelf (tandvullingen, inentingen, infecties) en mentale spanningen bedoeld. We gebruiken bij de Vitaalveld Therapie ook het DigiSoft-systeem om zeer specifieke elektromagnetische prikkels toe te dienen. Klachten die als oorzaak bepaalde belastingen hebben, worden zo afgevoerd.

Bij welke klachten kan Vitaalveld Therapie een oplossing zijn?

Parasieten en schimmels zijn erg goed hiermee te behandelen. Ook problemen met ontgiften, infectiegevoeligheid, spanningen, huidziekten en allergieklachten zijn voorbeelden van aandoeningen waarvan blijkt dat patiënten baat hebben bij Vitaalveld Therapie. Ook een verlaagd energieniveau of lusteloosheid en zelfs CVS syndroom kan worden omgezet in nieuwe vitaliteit door deze behandelmethode. Heeft u echter een orgaantransplantatie ondergaan, dan mag Vitaalveld Therapie bij u niet worden toegepast. Ook bij zwangerschap, het hebben van een pacemaker of kunstmatige ledematen dient u dit te melden aan de arts. We zoeken dan een specifiek, bij u passende, behandelmethode.

Wat zijn de positieve gevolgen van Vitaalveld Therapie?

Het opbouwen van energie en het verminderen van toxische belastingen zijn de twee belangrijkste aspecten in de Vitaalveld Therapie. Het lichaam wordt krachtiger en de weerstand zal aanzienlijk verbeteren. Na de therapie heeft het lichaam veel van haar zelfregulerende vermogen terug en kan het zelf gemakkelijker belemmeringen opheffen en zich regenereren. Als de belastingen verminderen die het lichaam blokkeren, kan ons lichaam zich beter ontdoen van schadelijke invloeden. Nadat uw vitaliteit verhoogd is, ziet u dat terug in uw algemene gezondheidstoestand. Uw metabolisme wordt meer geprikkeld, werkt beter en het afscheiden van afvalstoffen gaat gemakkelijker. Er zijn ook aanvullende tips naast Vitaalveld Therapie om te voorkomen dat uw lichaam weer snel vervuild raakt, zoals meer lichaamsbeweging en twee tot drie liter mineraalarm water drinken. Ook een gezond slaapritme, saunabezoek, Colon Hydrotherapie en vitaminerijke voeding zorgen voor een goede afbraak van afvalstoffen. Het beperkt gebruiken van koffie, sigaretten, suiker en kort zonnebaden hebben vanzelfsprekend ook een gunstig effect op uw gezondheid.